27.7.17

Kesäinen ilta

Moikka! Olin eilen tallilla, ratsastustunnillani. Tuntini jälkeen jäin kuvailemaan tarhoissa ja laitumilla olevia hevosia, poneja ja varsoja, sillä oli ihana kesäinen ilta-aurinko. Tässä vähän kuvia hevosista ja ottamiani kuvia.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Mikä on just sun suosikkikuva?

25.7.17

Tallinnassa

Moikka! Tässä teille muutama kuva minun ja ystäväni eiliseltä Tallinnan reissultamme. Täältä voit lukea enemmän miten meidän reissu eilen sujui. Menomatkalla laiva oli Mega Star, joka oli paljon hiennompi, selkeämpi ja isompi, kuin kotiin paluumatkan Star-laiva.










18.7.17

Valo

Moikka! Kävin tänään valokuvailemassa, kun sade oli loppunut ja leikittelin kuvissa auringonvalolla. Tuloksia näette alla seuraavista kuvista.






Löytyikö suosikkikuvaa?

14.7.17

Mökillä

Moikka. Kesäisin olemme paljon mökillä. Yksi meidän kesäperinne on olla juhannus mökillä. Mökiltä saa niin ihania ja erilaisia maisema-, kukka- ja luontokuvia. Vaikka en oikein viihdy mökillä, niin omalla tavallaan siellä on hyvin rentouttavaa olla. Tässä kuitenkin kuvia mökiltä.











Löytyikö suosikkikuvaa?

12.7.17

Kamerani

Moikka! Olen ostanut vähän aikaa sitten, jo yli kuukausi sitten itselleni ensimmäisen kameran. Kameran merkki on Canon PowerShot SX430 is. Eli minulla on digi/puolijärjestelmäkamera super zoomilla. Tällä hetkellä kamera on minun käyttötarpeisiini sopiva. Mikä tärkeintä laatu on (ainakin omasta mielestäni) parempi, kuin puhelimen kameroissa. Tällä kameralla otan kuvat blogeihini ja Instagrameihini.

Unohdin edellisessä aloitus postauksessa kertoa itsestäni, joten teen sen nyt. Sillä parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Onhan teidän lukijoiden hyvä tietää kuka täällä ruudun toisella puolella on.

Olen siis Suvi parikymppinen nuori nainen. Opiskelen lähihoitajaksi Hämeenlinnassa, mutta asun muuten Hollolassa. Luonteeltani olen sosiaalinen, energinen ja äkkipikainen. Minun harrastuksiin kuuluu ratsastus ja valokuvaus. Meillä on myös kaksi kääpiöluppakania Luna ja Lilja.