26.10.17

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää


Niin se talvi ja ensilumi sitten tuli, hyvinkin nopeasti ja vasta pari päivää sitten tein talvi tekee tuloaan-postauksen . Oli ihanaa aamulla herätä ja huomata maan olevan valkean lumipeitteen peitossa. Itse ainakin nautin siitä, että lunta on satanut viime yönä ja sataa edelleen.


Aamulla menin pupuja ruokkimaan, niin nappasin kameran mukaan, jotta saan otettua talvisia kuvia, nauttia niistä ja jakaa kuvia teillekin nähtäviksi, mutta kovin kauan en viitsinyt kuvailla, kun en ole varma miten kamerani kestää kastumista.


Puolestani ilmat saisivat pysyä edes pienten pakkasten puolella, jotta lumet pysyisivät pidempään maassa, kuin yhden illan. On se talvi, niin kaunista aikaa, silloin kun on lunta.






Tykkäätkö sä talvesta?

4 kommenttia:

  1. Vautsi kuinka kivoja kuvia! Meillekkin tuo talvi vähän yllättäen saapui, hassun näköistä kun on vielä lehtiä puissa mutta silti lunta :D mä tykkään talvesta tosi paljon, jos on kunnolla lunta eikä mitään loskamössöä. Harmillisesti vain äkillisen säätilamuutoksen (eli lumen) takia tämän päivän ratsastustuntini on peruttu, kun meillä ei ole maneesia, pelkkä kenttä, eikä kaikille hevosille jotka tunnille tarvittaisiin ole saatu hokkeja. Ilman niitä kentälle ei kyllä mennä liukastelemaan :(

    ps. lopussa oli kirjotusvirhe "tykkätkö sä talvesat", pitäis olla varmaan tykkäätkö sä talvesta!

    viisiaskellajia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ite kanssa tykkään talvesta, silloin, varsinkin, kun on lunta. Harmi, että ratsastusuntisi peruttiin. Saa nähä miten meidän tallilla tuntien käy, kun ei meilläkin maneesia ole.

    Kiitos huomautuksesta, korjaan.

    VastaaPoista
  3. vau mitä kuvia tykkäsin todella paljon :)<3

    VastaaPoista