16.4.18

Hyvää syntymäpäivää puput

Kevään ensimmäiset kuvat pupuista, kun pääsivät muutamaksi tunniksi ulkoaitaukseen. Sunnuntaina jäivät jo yöksi ulos. Näitä kuvia tulee paljon muun muassa Instagramiin ja Elämää Hevostytön Kengissä blogin puolelle. Myöhemmin jaan lisää kuvia myös tänne.

Tänään on myös pupujen syntymäpäivät. Paljon onnea kaksi vuotiaat Luna ja Lilja.

17.3.18

Vaihteeksi hevoskuvia

Tallille lähtiessäni nappasin kameran mukaan, jotta voisin ottaa ratsastustuntini jälkeen kuvia tarhoissa ulkoilevista hevosista ja jakaa kuvia tänne, että tulisi vaihtelua pupu- ja maisemakuviin tämän blogin postausten puolella. Tälläistä materiaalia tuli. Sanokaa kommenteissa, että mitä tykkäätte näistä kuvista?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Löytyikö suosikkikuvaa?

9.3.18

Aurinkoisen keväisiä kuvia

1.

Tällä viikolla on ollut niin paljon puuhaa, kun on ollut aamuvuoroa, iltavuoroa ja lääkärikäyntiä, että en ole ehtinyt tähän blogiin panostaa, vaikka blogin päivittäminen on ollut usein, päivittäin mielessä. Olen myös käyttänyt paljon aikaani messupostausten tekoon ja pupujen hoitoon. Mutta nyt olkaa hyvä. Hiihtoloman toiset kuvat tulee tässä. Toivottavasti löydätte näistä muutamasta kuvasta suosikkinne. Kivaa viikonloppua!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Omaan silmääni näistä kuvista tuli oikein kivoja ja onnistuneita. Oma lempikuvani on seitsemäs kuva. Kevät pilkistää jo oikein kivasti näistä kuvista, vaikka lunta ja pakkasta vielä riittääkin. Löytyikö suosikkikuvaa?

5.3.18

Metsässä

1 & 2

Käytiin siskoni kanssa viime viikon maanantaina (26.2.) hänen luonaan lähimetsässä ja järvellä kuvailemassa. Hän pyysi mut sinne kuvailemaan, kun oli niin hieno ja aurinkoinen ilma, mutta kun pääsimme paikan päälle, niin oli auringon eteen purjehtinut pilviä. Yritin hieman muokkauksissa värejä tuoda esiin, mutta en tiedä onnistuinko kovin hyvin. Ainakin itse katson näitä(kin) kuvia kovin kriittisesti.

3.
Tänne blogiin tupsahtelee tämän viikon aikana vähän lisää kuvia viime viikon kuvaustuokioiltani, joten muistakaa tarkkailla milloin taas tulee potauksia.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Onkohan karhu käynyt raapimassa tätä puuta? Pohdittiin siskoni kanssa tämän raavitun puun kohdalla.
10.

11.


1.3.18

Liljan talviset kuvat

1.

Pari päivää sitten julkaisin Lunan talviset kuvat, niin nyt onkin sitten Liljan kuvien julkaisun vuoro. Nämä kuvat on hieman tuoreempia, muutama viikko sitten töiden jälkeen otettuja kuvia, ja silloin alkoi olla hiemna hämrää, mikä söi kuvista hieman laatua, mutta toivottavasti silti löydätte suosikkinne kuvista.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Löytyikö suosikkikuvaa?

27.2.18

Lunan talviset kuvat

1.

Tässä näette Lunan viralliset talviset kuvat. Nämä kuvat on otettu jo tammikuussa, mutta vain on jäänyt julkaisematta täällä blogissani. Vaikka näitä kuvia on jo kerinnyt näkymään instagramissa ja Elämää hevostytön kengissä - blogissa, niin päätin kuvat tännekkin vielä jakaa. Myös Liljasta on otettu talviset kuvat, jotka myöskin tulen tänne jakamaan, ihan pian.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Löytyikö suosikkikuvaa?
Oletko ottanut lemmikksi kanssa talvisia kuvia?